Over ons

Numan Bouwmaterialen is een onderdeel van WE Innovate BV, gevestigd te Gorredijk (Friesland). 

Wij leveren en monteren kunststof- en aluminium kozijnen en alle producten die bij een goed verzorgde gevel horen. De volgende kozijnprofielen leveren wij: GEALAN S8000IQ, S8000NL, S9000IQ en S9000NL. Daarnaast leveren wij het K-Vision profiel in de volgende uitvoeringen: CUBE, Classic en TREND.

Ook kunnen wij aluminium kozijnen leveren en monteren van de volgende systemen: Blyweert, ALUPROF en REYNAERS. Op dit moment zijn wij het meest vertrouwd met het ALUPROF systeem.

90% van onze omzet wordt gerealiseerd in kunststof kozijnen, 10% in aluminium kozijnen. Onze kunststof kozijnen kunnen wij binnen 6 weken leveren, wat een unieke positie geeft in de bouwwereld. Op dit moment zijn wij voornamelijk werkzaam in Noord-Nederland en de kop van Noord Holland. Wij willen ons in de toekomst meer gaan focussen op de Randstad en Midden-Nederland. Onze focus ligt voornamelijk op de zakelijke markt. Echter, we zijn altijd wel geïnteresseerd in particuliere aanvragen.

Ons team bestaat uit: Michaël Numan, Gerard Kruis en Wolter Numan.

Michaël heeft een jaar gewerkt als projectmanager bij Tichelaar BV, een gevelbouwer die keramische gevels verzorgd.

Gerard heeft jarenlang als accountmanager gewerkt bij de Vries Kozijnen en de Rollecate groep.

Wolter heeft 20 jaar gewerkt voor zowel BAM Woningbouw en de HBG groep in de functies projectleider, projectmanager en calculator.


WE Innovate BV

KVK-nummer: 59567058

Telefoonnummer: 06 22 66 55 44

E-mail adres: info@numanbouwmaterialen.nl
Boeier 7, Gorredijk